HMC rallykonkurrence

Sydkystens Hundeskole afholder rallykonkurrence i Hund hos Helles træningslokaler d. 2. december.

Konkurrencen er til fordel for Hundsport mod cancer (HMC), som er en gruppe der indsamler penge ved hundearrangementer, til Kræftens bekæmpelse.

Ved arrangementet lånes lokalerne gratis, dommere og hjælpere arbejder gratis, der er sponsorpræmier mm, så overskuddet bliver så stort som muligt.

Paul skrev om opstart af prøven:

"Sidst på eftermiddagen i går slog Helle Palm et indlæg op, om at man gratis kunne bruge hendes træningslokaler til HMC-arrangementer. Jeg tjekkede størrelse og datoer med hende, tjekkede med Conni Hansen, som kender lokalerne, skrev til DKKs Rallyudvalg for at få dispensation (minimumskravet til en bane er 12½x15, vi får 11x18), skrev til bestyrelsen i Sydkystens Hundeskole om de var med på ideen, skrev til Anita Jakobsson og Conni Hansen for at høre, om de ville dømme sammen med mig, skrev med Mia Rasmussen, om ikke vi kunne købe præmier hos hende til alle deltagerne (https://miasfletteri.blogspot.dk/…/til-fordel-for-hundespor…), det er jo også til støtte for HMC, og har skrevet til Camilla Brøgger, om Bark's n Bones ville være sponsor.
Jeg har fået lutter positive reaktioner, så jeg har netop sendt ansøgning til DKK om afholdelse af officiel rallyprøve på adressen Kongstedvej 30, Niløse, 4293 Dianalund, den 2. december 2017. I morgen bliver den forhåbentlig åbnet for tilmelding.
Det bliver en prøve, som I kender den fra Sydkystens Hundeskole, med god stemning og god service, præmier til alle, rosetter til 1-2-3 i klasserne og til dem, der opnår titler eller certifikater, og desuden sponsorpræmier.
Vi starter tidligt (senest kl. 9) og gennemfører i rækkefølgen C, E, Ø, B/J. Der er intet maksimum, da vi med 3 dommere kan tage ret mange ind. Tak til alle for opbakningen indtil nu, vi håber rigtigt mange vil støtte ved at deltage i prøven."

Prøven åben for tilmelding på Hundweb.

Hund hos Helle og Helleslokaler er glad for at kunne støtte sådan et arrangement.